NIEUWS

De Gelderlander

Opnames oorlogsfilm Grebbeberg in Ouwehands 06 oktober 2013 RHENEN – De bioscoopfilm over de Slag om de Grebbeberg in de meidagen van 1940 zal deels worden opgenomen in Ouwehands Dierenpark. Eigenaar Marcel Boekhoorn van de dierentuin is een van de betrokkenen bij de film. De makers willen de film volgend jaar opnemen, hij moet in Lees verder..
read more

RTV Utrecht

Rhenen steunt oorlogsfilm Grebbeberg vrijdag 4 oktober 2013, 16:40 uur | update: donderdag 10 oktober 2013, 13:33 uur RHENEN – De gemeente Rhenen helpt graag mee om de slag op de Grebbeberg op het witte doek te krijgen. Burgemeester Van Oostrum zegt tegen RTV Utrecht dat hij het erg belangrijk vindt dat de oorlogsfilm van Lees verder..
read more

Checkpoint

Vrijdag 4 oktober 2013 Veteraan Michiel Teunisse adviseert bij speelfilm over Grebbeberg ‘We hebben de strijd zeker niet verloren’ Tot de laatste kogel is de (werk)titel van de speelfilm die producent en regisseur Martin Lagestee in 2015 in première wil laten gaan. Precies zeventig jaar na de soms heroïsche strijd van Nederlandse militairen op de Lees verder..
read more